Wie zijn wij?

Geschiedenis

CPJ Centrum is een toneelvereniging gevestigd in de Alblasserwaard, Zuid-Holland. Toneel is ontspannend en vermakelijk, zowel voor onze leden als het publiek. Onze vereniging heeft een rijke historie en is opgericht in 1963, van oorsprong om de ‘leefbaarheid van het platteland en het welzijn van de plattelandsbevolking te vergroten.’ Dit omdat er toentertijd weinig activiteiten waren voor plattelandsbewoners. De vereniging bracht ontspanning en gezelligheid voor haar leden, en droeg bovendien een bijdrage tot de ontwikkeling van het platteland. Tegenwoordig houdt CPJ Centrum zich voornamelijk bezig met opvoeren van toneelstukken voor jong en oud.

Organisatie

CPJ Centrum is onderdeel van de landelijke CPJ, en heeft meerdere zuster afdelingen in Zuid-Holland. Met deze andere afdelingen worden gezamenlijke activiteiten ondernemen en tevens strijden de afdelingen onderling voor de toneelprijs.

De vereniging wordt geleid door een bestuur. Dit bestuur bestaat uit enthousiaste jongeren uit de Alblasserwaard, die samen zorg dragen voor de organisatie van de vereniging en het toneelstuk. De huidige bestuursleden zijn:

Voorzitter
Laurens Kortleve

Secretaris
Neline bos

Penningmeester
Arjan Harteveld

Algemeen bestuurslid
Cees van den Toren

Mocht je vragen hebben aan de bestuursleden, neem dan gerust contact met ze op via; info@cpjcentrum.nl 

lidmaatschap

Het lidmaatschap van de vereniging is alleen toegankelijk voor de toneelspelers van dat jaar. Donateurs en sponsors hoeven dit echter niet, zie steun ons